Impact in kaart

De resultaten zullen het projectteam zowel helpen om gedurende het pilotjaar op de juiste manier bij te sturen. Ook helpt het om een begin te maken met het in kaart brengen van de resultaten en de impact van het werken volgens de Mockingbird methode.

Goede interventies zijn schaars

Senior onderzoeker Karin van Bemmel is erg enthousiast over de opdracht: “Voor pleegkinderen is stabiliteit en continuïteit in hun pleeggezin een van de belangrijkste voorwaarden voor een gunstige sociaal-emotionele ontwikkeling. Goede interventies op dit vlak zijn nog schaars. Als onderzoekers zijn we daarom graag betrokken bij de implementatie van het Mockingbird model in Nederland. We kijken ernaar uit om met het onderzoek van start te gaan en ontwikkelingen gedurende het pilotjaar te kunnen volgen”.

We zien uit naar de samenwerking en zullen de resultaten geregeld delen via onze kanalen.